Offerte voor Taxi in Kampen

Bij de volgende bedrijven kunt u een offerte opvragen. U zoekt op taxi in Kampen. Wij vonden 2 bedrijven voor een offerte over taxi in Kampen voor u. meer

Prijsopgave voor taxi opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“dinsdag 16-01-2018 van morrensteeg naar huub v doornestraat zwolle (gevangenis) aankomst PI = 07:10 ongeveer”

Aangevraagd op maandag 15 januari 2018

“Ik zou graag weten wat een taxi kost Op zaterdag de 26/8 omstreeks 13.30 uur. Van witbol 13 te Kampen naar Elfde Wijk 42 Rheezerveen (camping het Stoetenslag). Het is voor 1 volwassene en 1 kind van 6jr. met bagage (geen tent) Graag zou ik weten of er de mogelijkheid is om de zaterdag er op in de ochtend bijv opgehaald te worden. Nadere informatie heb ik later. Ik hoop van u te horen. Vriendelijke groet, Nathalie Croese”

Aangevraagd op maandag 21 augustus 2017

Aangesloten bedrijven

 • Taxi Brink Kampen

  Jonge auto's die altijd voorzien zijn van alle moderne veiligheidssystemen en luxe.. Trefwoorden van Taxi Brink Kampen : taxi, Uitgaansvervoer, groepsvervoer, ziekenvervoer, rolstoelvervoer, taxi, taxivervoer, voordelige taxi, schipholservice, .

  tel. 06-51320930, Koraal 5, 8271KA in IJsselmuiden

  Meer over Taxi Brink Kampen contact website

 • Taxi-Maatje

  Snel een taxi bestellen? Belt u dan naar Taxi-Maatje!. Trefwoorden van Taxi-Maatje : taxi, airport taxi, vliegveld taxiservice, zakelijk vervoer, airport service, leerlingen vervoer, woon-werkvervoer, straattaxi, taxi regelen, snel taxi regelen, taxi reserveren, .

  tel. 06-30100559, Langstraat 56, 8245GJ in Lelystad

  Meer over Taxi-Maatje contact website