Zuid-Amerikaanse of Caribische band

De leden van SIEMBRA hebben verschillende achtergronden en zijn afkomstig uit diverse streken van het Caribisch gebied. We delen één grote passie, en dat is onze liefde voor música latina!

Zuid-Amerikaanse of Caribische band

SIEMBRA speelt niet alleen op grote evenementen, festivals enz. maar ook op bedrijfs- of privé-feesten. Wil je meer weten over de band ga naar onze site: www.siembra.nl of naar Siembra facebookpagina.? Dus niet vergeten: Op zoek naar een Zuid-Amerikaanse of Caribische band? Dan staat Siembra voor U klaar. Niet alleen op de dansvloer maar ook op het podium is het swingen geblazen. Door de veelzijdigheid van muzikale stijlen zoals Salsa, Merengue, Zouk, Bachata, Surinaams maar ook Chutney speciaal voor de liefhebbers komt iedereen aan zijn of haar trekken.

Geplaatst op zondag 4 september 2016.

Over Dans en Show Orkest Siembra

Dit bericht is geschreven door Dans en Show Orkest Siembra. Het bedrijf valt onder entertainment uit Kampen. Trefwoorden van Dans en Show Orkest Siembra uit Den Haag : professionele band, gezellige band boeken, latin muziekband, latin muziekband boeken, latijns amerikaanse band, latijns amerikaanse band boeken, band boeken, professionele band boeken, salsa band, .

Lees meer over Dans en Show Orkest Siembra.