Weerbaarheidstraining Jij bent Uniek!

training voor meiden van 15-17 jaar die krachtig en weerbaar willen worden en willen ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen.

Weerbaarheidstraining Jij bent Uniek!

Jij bent Uniek!

Wil jij graag steviger in je schoenen staan? Jouw mening gewoon durven zeggen? Zou je meer willen leren over grenzen aangeven? Dan is deze training iets voor jou! Je ontmoet leeftijdsgenoten die jouw vragen herkennen. We gaan praktisch en creatief aan de slag. Je ontdekt waar jij goed in bent en je leert beter omgaan met dingen die jij lastig vindt. Jouw doelen staan centraal. Je leert veel over jezelf en anderen.

Meer details en of opgeven?

Neem hier contact op met Know Limits.

Cursusinformatie Jij bent Uniek! is een weerbaarheidstraining

Voor wie?

Meiden in de leeftijd van 15 tot 17 jaar die krachtig en weerbaar willen worden.

Door wie?

Know Limits

Waar?

De Muldersschuur, Roskammersteeg 5, Lunteren

Het is ook mogelijk dat Know Limits deze training ‘in-company’ geeft. Neem hier contact op met ons op.

Geplaatst op dinsdag 7 november 2023.

Over In Contact

Dit bericht is geschreven door In Contact. Het bedrijf valt onder coaching uit Kampen. Trefwoorden van In Contact uit Barneveld : in contact met jezelf, in contact met anderen, in contact met partner, in contact met kinderen, in contact met gezin, mezelf verloren, vertrouwen is weg, helpen bij oplossen blokkades, ongelukkig leven, in balans komen, last van spanningen, last van verwachtingen, vastgelopen, problemen samengesteld gezin, Gestaltgezinstherapie, Psychosociale Therapie, ACT, EFT, Brainspotting,.

Lees meer over In Contact.