Start Cursus Reikikids

Je kind is beter in balans door de cursus Reikikids.

Start Cursus Reikikids

Hoe je omgaat met jouw gevoelens en met dat wat je lichaam je vertelt vergeten we de kinderen te leren op school. Het draait meestal om presteren, hoge cijfers en beter leren.En dat is jammer! Het gevolg is dat kinderen zich vaak onzeker of gestrest voelen.

Met Reikikids wil ik met kinderen daarin stappen gaan zetten. In deze cursus gaan we een beetje ‘toveren met energie’.

In kleine groepjes leren kinderen wat zij met hun eigen energie kunnen doen.Je leert bijvoorbeeld hoe je energie geeft aan je verdriet, spanning of een druk hoofd en dat helpt je om tot rust te komen.Dit doen we met de klanken van klankschalen, reiki-technieken, maar ook met creatieve opdrachten, meditaties & yoga nidra. Daardoor ben je beter in balans, sta je beter in je kracht en heb je een stevige basis om met energie en prikkels van buitenaf om te gaan. Wil je ontdekken of Reikikids ook voor jouw kind werkt? Op de Reikikids.nl lees je er alles over!

Geplaatst op dinsdag 3 januari 2023.

Over Reiki- en Klankschalenstudio Saskia Nuij

Dit bericht is geschreven door Reiki- en Klankschalenstudio Saskia Nuij. Het bedrijf valt onder natuurgeneeskunde uit Kampen. Trefwoorden van Reiki- en Klankschalenstudio Saskia Nuij uit Kampen : reikikids, reiki voor kinderen, reikibehandeling, klankschaal behandeling, klankschalenmassage, ontstressen, meditatie, ontspanning, stress, meer focus, meer energie, onverwerkt trauma, zakelijk probleem, ik zit vast, nachtrust verbeteren, slaapproblemen, .

Lees meer over Reiki- en Klankschalenstudio Saskia Nuij.