Lianne Dekker naar de FEP finale 2024

Lianne Dekker Fotografie naar de FEP-finale in Ålesund, Noorwegen!

Lianne Dekker naar de FEP finale 2024

Op 13 april 2024 was de pittoreske stad Ålesund, Noorwegen, getuige van een mooi evenement, de FEP Awards. Onder de getalenteerde kanshebbers die streden om een mooie plaats in de finale stond Lianne Dekker Fotografie, wiens artistieke bekwaamheid en toewijding aan het vak haar een felbegeerde plek als finalist opleverden op het evenement van de Federation of European Photographers (FEP).

De reis van Lianne naar de finale werd gekenmerkt door een onvermoeibare zoektocht naar uitmuntendheid, een diepe passie voor het vastleggen van momenten, mooi studiolicht en een onwankelbare toewijding aan artistieke integriteit. Haar portfolio toonde niet alleen technische finesse, maar gaf ook aan elk beeld emotie, diepgang en een uniek perspectief.

De FEP-finale in Ålesund bood een platform voor fotografen uit heel Europa om hun beste werken te tonen, waarbij de grenzen van creativiteit en innovatie in de fotografie werden verlegd. De aanwezigheid van Lianne onder de finalisten weerspiegelt niet alleen haar individuele talent, maar benadrukt ook het levendige en diverse landschap van de hedendaagse fotografie in Europa.

De eer om finalist te zijn op zo’n prestigieus evenement is een bewijs van de toewijding, creativiteit en het vermogen van Lianne om de essentie van momenten vast te leggen in boeiende visuele verhalen, ze blijft inspireren en boeien.

“Dank aan de FEP en alle juryleden die alle 3300 ingezonden beelden van 350 fotograferen onvermoeibaar hebben beoordeeld op alle creatieve en technische details. Op naar weer een mooi en creatief jaar met veel fotografie inspiratie zodat we volgend jaar weer deel mogen nemen en de Europese collega’s weer kunnen ontmoeten”

Zie voor meer beeldmateriaal mijn website.

Geplaatst op dinsdag 30 april 2024.

Over Lianne Dekker Fotografie

Dit bericht is geschreven door Lianne Dekker Fotografie. Het bedrijf valt onder fotograaf uit Kampen. Trefwoorden van Lianne Dekker Fotografie uit Dordrecht : Portret fotografie, profiel fotografie, bedrijfsreportage, bedrijfsevenement fotografie, architectuur fotografie, product fotografie, branding, studio fotografie, fashion fotografie, styling fotografie, reis fotografie, wall-art..

Lees meer over Lianne Dekker Fotografie.