Inspiration Dealer van het jaar

Van den Berg INTERIEUR uitgeroepen tot Luxaflex inspiration dealer van het jaar

Inspiration Dealer van het jaar

Traditiegetrouw kiest Luxaflex® in februari de ‘Dealers van het Jaar’. De titel wordt verleend aan Luxaflex® dealers die opvallen in hun concept door de manier waarop zij het merk Luxaflex® en hun eigen zaak profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid.

Omdat Luxaflex® sterk gelooft in “local heroes”, ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak en daardoor optimaal in kunnen spelen op de behoeftes en wensen van hun afnemers, worden de titels dit jaar regionaal verleend.

Van den Berg Interieur is uitgeroepen tot Inspiration dealer van het jaar. Het gedreven ondernemerschap van Van den Berg Interieur, het onderbouwde advies en klantcontact en een positief en open relatie met leverancier Luxaflex Nederland zijn redenen geweest om Van den Berg Interieur te nomineren en uiteindelijk te bekronen tot Luxaflex® Inspiration dealer van het jaar.

Luxaflex® Inspiration Dealers beschikken over een totaalpresentatie van de verschillende Luxaflex® raambekledingsproducten. Inspiration dealers zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex® producten en adviseren bij een keuze “op maat”. Meet- en montageservice is in het algemeen beschikbaar.

Geplaatst op donderdag 16 maart 2017.

Over Van den Berg INTERIEUR

Dit bericht is geschreven door Van den Berg INTERIEUR. Het bedrijf valt onder interieurbouw uit Kampen. Trefwoorden van Van den Berg INTERIEUR uit IJsselmuiden : interieur advies, woonadvies, interieur service, interieur tapijt, interieur gordijnen, interieur vloeren, pvc vloeren, woonaccessoires, woonwinkel, interieur hulp, tapijt, gordijnen, vloerkleden, pvc vloer zwolle, woonwinkel, betonlook tapijt, horren, karpetten, luxaflex, raamdecoratie, trap bekleden, vloeren, vinyl, woninginrichting.

Lees meer over Van den Berg INTERIEUR.