Heb jij rare klachten? Onverklaarbare pijn en ongemakken?

Ik ben gespecialiseerd om samen met jouw deze ongemakken op te sporen en je te helpen.

Heb jij rare klachten? Onverklaarbare pijn en ongemakken?

Op basis van jarenlange ervaring en permanente bijscholing ben ik inmiddels steeds vaker in staat om cliƫnten van hun rare klachten, pijn en ongemakken af te helpen of deze aanzienlijk te verminderen. Ik kan iedereen helpen die dat ook zelf wil.

Want een ding doe ik namelijk niet, en dat is 'jouw fixen'! Met mijn hulp ben jij samen met je zelf genezend vermogen in staat om achter je klachten, pijn of ongemakken te komen, ze te doorzien, verandering toe te passen en zonder klachten, pijn of ongemakken verder te gaan. Heb jij mijn hulp nodig, dan schroom niet om met mij contact op te nemen. Hoe eerder jij eraan begint, hoe eerder ben je er ook weer van af.

Geplaatst op donderdag 1 juli 2021.

Over Biedron Balance

Dit bericht is geschreven door Biedron Balance. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Kampen. Trefwoorden van Biedron Balance uit Kampen : praktijk voor lichaam en geest, acupunctuur, massage, voetreflexmassage, hulp bij lichamelijke ongemakken, Klassieke massage, reiki, chakra rebalance, Edelsteenmassage, Ontspanningsmassage, Energetische hoofdmassage, - Zwangerschapsmassage, reiki therapeut.

Lees meer over Biedron Balance.