Stone Concepts Elburg B.V. in Elburg

Stone concepts is een jong en dynamisch bedrijf (innovatief) bedrijf, wat zich specialiseert in wandtegels,vloertegels, natuursteen en vloerverwarming voor uw woning of bedrijf. STONE CONCEPTS VOOR TEGELS EN NATUURSTEEN KEIHARD EN STEENGOED

Over Stone Concepts Elburg B.V.

Stone Concepts Elburg B.V. valt onder de rubriek vloeren in Kampen.

Stone Concepts is een jong en dynamisch bedrijf, wat zich specialiseert in wandtegels, vloertegels, natuursteen en vloerverwarming voor uw woning of bedrijf.

Naast het leveren hiervan, kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn met het lijmen en leggen van de tegels en uw vloer voorzien van vloerverwarming.

U kunt bij Stone Concepts rekenen op een snelle en perfecte service. Een groot deel van de tegels leveren wij binnen 3 weken, en een beperkt aantal leveren wij direct uit voorraad.

Graag nodigen wij u uit in onze moderne, ruime showroom, waar u een kijkje kunt nemen in ons uitgebreide assortiment van diverse stijlen tegels en natuursteen.

 

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stone Concepts Elburg B.V. uit de rubriek vloeren uit Kampen is gevestigd aan de Noorderbreedte 20 in Elburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0525-683898.

Diensten en producten voor vloeren

Trefwoorden die horen bij Stone Concepts Elburg B.V. zijn o.a. :