Restaurant Aan de Fonteyn in Dronten

Verfrissend en Verrassend

Over Restaurant Aan de Fonteyn

Restaurant Aan de Fonteyn valt onder de rubriek restaurant in Kampen.

Bij restaurant Aan de Fonteyn staat alles in het teken van vers, lekker en betaalbaar. Ze hebben een enorme passie voor eten en drinken.

Met uw familie, vrienden of zakelijke relaties bent u van harte welkom bij restaurant Aan de Fonteyn, in het bruisende centrum van Dronten.

Een gevarieerde menukaart die u aangeboden wordt. Of het nou is voor een vers gezet kopje koffie, een lekkere lunch, een diner of een gezellige borrel. Het is allemaal mogelijk bij restaurant Aan de Fonteyn.

Bij de lunch vindt u afgebakken broodjes, tosti's met een twist, heerlijke soepen en verschillende gerechten van de grill.

Voor het diner is er een ruime keuze uit verse vis, kwaliteitsvlees, lekkere pasta's en huisgemaakte salades. Er kan ook gekozen worden voor vegetarische of veganistische gerechten.

Ook word er de mogelijkheid geboden om lekker te genieten van de huisgemaakte Ice Tea's, verschillende speciaal bieren en een groot assortiment aan wijnen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Restaurant Aan de Fonteyn uit de rubriek restaurant uit Kampen is gevestigd aan de Het Ruim 15 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0321820992.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Restaurant Aan de Fonteyn zijn o.a. :