Reiki Master Natural Healing in Kampen

Reiki Master Natural Healing

Over Reiki Master Natural Healing

Reiki Master Natural Healing valt onder de rubriek massage uit Kampen.

Welkom op het bedrijfsprofiel van Reiki Master Natural Healing. Een Massagepraktijk uit Kampen.

Wat is Reiki precies?

Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling wordt de cliënt in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Vindt de cliënt het onplezierig om direct aangeraakt te worden, houdt de behandelaar zijn handen enige centimeters boven het lichaam.

Intieme aanrakingen en alle posities die de cliënt als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Wij zorgen voor een schone, prettige, warme en rustige behandelruimte. Eventueel bedekt hij de cliënt met een deken, zodat deze het niet koud zal krijgen. Muziek of wierook kunnen in overleg met de cliënt gebruikt worden, afhankelijk van diens wensen. Hoewel deze hulpmiddelen vaak standaard gebruikt worden, vindt niet iedereen dit prettig

Heeft u wellicht interesse in een Reiki behandeling, neem dan een kijkje op onze facebookpagina voor de contactgegevens en nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reiki Master Natural Healing uit de rubriek massage uit Kampen is gevestigd aan de Krabbescheer 44 in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12244742.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Reiki Master Natural Healing zijn o.a. :