Praktijk Papillon in Kampen

Praktijk Papillon: Praktijk voor begeleiding bij leren, gedrag en opvoeding van kinderen/jongeren.

Over Praktijk Papillon

Praktijk Papillon valt onder de rubriek zorg en welzijn in Kampen.

Zoekt u een praktijk die begeleiding bij leren, gedrag en opvoeding van kinderen/jongeren kan aanbieden? Dan bent u bij Praktijk Papillon aan het juiste adres. Dit geldt voor kinderen/jongeren van ongeveer 4 tot en met 16 jaar.

Praktijk Papillon kan diverse behandelingen/trainingen aanbieden. Hieronder ziet u een overzicht hiervan terug. Uitgebreide informatie kunt u op de website terug vinden.

- Tom training, dyslexie training, Cogmed training (brein training) !jes het brugproject, onderzoek, individuele- en/of groepsbegeleiding van uw kind en diverse oudercursussen.

Het gezicht achter Praktijk Papillon is Charlotte Kikkert en zij is ervaringsdeskundige in onder andere ADD, angststoornis, eetstoornis en Borderline persoonlijkheidsstoornis.

Er zijn vier mensen die samen werken met Praktijk Papillon. Dit zijn Marijke Paya-Barten, Alice Prakke-Greebe, Elise Huesmann-de Vroome en Rina van de Wetering. Ieder heeft haar eigen specialisaties.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Papillon? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Papillon uit de rubriek zorg en welzijn uit Kampen is gevestigd aan de Marimba 21 in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0383320864.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Praktijk Papillon zijn o.a. :