Marieke Sportel | Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning in Zwolle in Zwolle

Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning in Zwolle

Over Marieke Sportel | Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning in Zwolle

Marieke Sportel | Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning in Zwolle valt onder de rubriek coaching in Kampen.

Ervaar zelf Mindfulness. Terwijl we plannen maken voor morgen, voltrekt het leven zich nu aan ons.

Je kunt bij Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning terecht voor: - Individuele training. - Workshops. - Groepstraining. - Klank & Ontspanning.

De individuele trainingen bestaat uit 8 sessies van een uur. Aanmelden voor een mindfulnesstraining? Zie hier rechts voor mijn gegevens. De groepstrainingen bestaat ook uit 8 sessies, maar dan 2 uur per keer. Zie voor meer informatie de agenda op mijn website.

En voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning van lichaam en geest, bied ik klankschaalsessies van 50 minuten aan. Deze sessie zal je in diepe ontspanning brengen.

Nu ook via Social Deal te boeken: Klankschaalmassage met Thee. Ervaar nu meer rust en helderheid door een klankschaalmassage van 50 minuten, incl. kopje thee. Klik op het Facebook icoontje om door te klikken naar de deal!

Inclusief: - 50 minuten massage - geniet van prachtige klanken - trillingen van de klankschaal - ik ben ervaren en deskundig - inclusief warm ontvangt met een kopje thee - 1-op-1 sessie voor persoonlijke aandacht - rustgevend - inspirerend - ook in de avonduren en op zondag overdag.

Dus heb jij behoefte aan een ontspannen lichaam en een heldere geest? Kies dan vandaag nog voor de klankschaalmassage van 50 minuten! Ervaar pure rust door de verschillende klanken en trillingen van een klankschaal. En nu dus via een interessante deal uit te proberen.

De klankschaalmassage is een 1-op-1 sessie. In de praktijk hangt een inspirerende en rustgevende sfeer, waardoor jij je meteen op je gemak voelt. Je wordt warm ontvangen onder het genot van een lekker kopje thee. Door de klankschaalmassage kom jij volledig tot rust. Er kunnen daarnaast tijdens deze sessie ook mooie nieuwe inzichten ontstaan!

Voor Mindfulness workshops op de werkvloer neemt u ook contact met mij op.

Ik zit gevestigd in het centrum van Zwolle.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18052674.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marieke Sportel | Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning in Zwolle zijn o.a. :