Lappenlein & Co in Zwartsluis

Hartelijk welkom in ons gezellige internetwinkeltje. Snuffel rustig rond, en heeft u speciale wensen, maak het ons kenbaar, want wellicht

Over Lappenlein & Co

Lappenlein & Co valt onder de rubriek kleermaker in Kampen.

Ons winkeltje is een winkeltje in opbouw. Kom daarvoor regelmatig snuffelen, want er zijn nog verschillende artikelen die in de winkel geplaatst moeten worden en regelmatig wordt de collectie stoffen verder uitgebreid!

Speciale aandacht voor het Nieuwe BOM-project dat dit najaar zal starten: De Moda Green Piece Bom, die verrassend mooi is uitgevallen. Het ontwerp is van de studios van Moda, en de BOM zal in 12 maanden verschijnen. De combinatie van patchwork en applicatie is prachtig, en er zijn zelfs borduurpatronen voor machinaal borduren bij beschikbaar! Er is zelfs een speciale kit met wollen stoffen beschikbaar voor de bijbehorende applicaties, welke de quilt een nog bijzondere uitstraling zal geven!

Over het wel en wee van Lappenleintje kunt u ook lezen op mijn weblog www.lappenleintje.blogspot.com. Mn persoonlijke verhalen vertel ik op http://leintjes.web-log.nl/landlevenmetleintje/

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lappenlein & Co uit de rubriek kleermaker uit Kampen is gevestigd aan de Kerkstraat 15 in Zwartsluis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-3868096.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Lappenlein & Co zijn o.a. :