Het Cosmedisch Ambacht in Kampen

Het Cosmedisch Ambacht: Pedicure- en schoonheidspraktijk.

Over Het Cosmedisch Ambacht

Het Cosmedisch Ambacht valt onder de rubriek schoonheidssalon in Kampen.

Het Cosmedisch Ambacht is een professionele pedicure- en schoonheidssalon die een ruim aanbod van (moderne) behandelingen aanbiedt. Daarnaast biedt Het Cosmedisch Ambacht ook producten en apparatuur op het gebied van definitief ontharen en huidverbetering aan.

U kunt bij Het Cosmedisch Ambacht terecht voor diverse behandelingen. Deze behandelingen zorgen voor optimale verzorging van uw huid. Daarnaast kunt u ook bij Het Cosmedisch Ambacht terecht voor een voetenbehandeling waarbij alle moderne technieken en apparatuur gebruikt wordt. Een overzicht van de behandelingen ziet u hieronder terug:

- Behandelingen cosmetisch arts. - Lichaamsbehandelingen. - Permanente make-up. - Pedicure behandelingen. - Huidverbetering - anti aging behandelingen. - Elektrisch ontharen I.P.L behandeling. - Huidverzorging behandeling.

Het Cosmedisch Ambacht heeft jarenlang ervaring op deze gebieden. Daardoor kan Het Cosmedisch Ambacht u een behandeling op maat aanbieden, waarbij zij rekening houden met uw persoonlijke situatie en wensen.

Voor meer informatie over de diensten en meer kunt u de website van Het Cosmedisch Ambacht bekijken. Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd persoonlijk contact opnemen. Het Cosmedisch Ambacht staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Cosmedisch Ambacht uit de rubriek schoonheidssalon uit Kampen is gevestigd aan de Ambachtsstraat 1/A in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-3324722.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Het Cosmedisch Ambacht zijn o.a. :