Het Beauty Atelier in Kampen

'creating BEAUTY is an art, we made it a science'

Over Het Beauty Atelier

Het Beauty Atelier valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Kampen.

Wilt u even heerlijk kunnen ontspannen in deze tijd van drukte en stress? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! het BEAUTY atelier is schoonheidsinstituut van Ramona van Eeckhoven, schoonheidsspecialiste in hart en nieren. Een gezonde huid is erg belangrijk en is daarnaast ook het visitekaartje van de mens. Ramona geeft u graag de nodige adviezen en tips op het gebied van huidverzorging en uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor diverse huidbehandelingen.

De behandelingen; *Filorga Skin Perfusion gezichtsbehandelingen

*Perfect Brows

* Filorga Medische Peeling: - Time peel(anti-aging) - Bright peel(voor de huid met overpigmentatie) - Light peel( voor de huid met onzuiverheden)

*waxen met als specialisatie de Brazilian wax

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een deelbehandeling, deze zijn ook los te boeken. Kijk gerust op de website voor de mogelijkheden!

Wilt u graag meer informatie over de salon of heeft u een vraag over een behandeling? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Beauty Atelier uit de rubriek schoonheidssalon uit Kampen is gevestigd aan de Hofstraat 25 in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27872083.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Het Beauty Atelier zijn o.a. :