Het Beauty Atelier in Kampen

'creating BEAUTY is an art, we made it a science'

Over Het Beauty Atelier

Het Beauty Atelier valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Kampen.

Schoonheidssalon 'het BEAUTY atelier' is gevestigd in het karakteristieke centrum van Kampen. Mijn naam is Ramona van Eeckhoven en ik ben sinds juli trotse eigenaar van 'het BEAUTY atelier'. Na 20 jaar ervaring in de cosmetica en huidverzorging was ik klaar voor mijn eigen schoonheidssalon.

Wat je aandacht geeft wordt mooier. Een visie die ik persoonlijk zowel voor ons innerlijk als uiterlijk vind gelden. Met veel liefde en energie sta ik klaar voor jou om samen ervoor te zorgen dat de wensen die er zijn op het gebied van uiterlijke en innerlijke verzorging bereikt worden.

Graag deel ik mijn passie en kennis voor beauty en huidverzorging met jou. Voor een advies op maat kun je terecht bij schoonheidssalon 'het BEAUTY atelier' Kampen!

De behandelingen; *Filorga Skin Perfusion gezichtsbehandelingen

*Perfect Brows

* Filorga Medische Peeling: - Time peel(anti-aging) - Bright peel(voor de huid met overpigmentatie) - Light peel( voor de huid met onzuiverheden)

*waxen met als specialisatie de Brazilian wax

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een deelbehandeling, deze zijn ook los te boeken. Kijk gerust op de website voor de mogelijkheden!

Wilt u graag meer informatie over de salon of heeft u een vraag over een behandeling? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Beauty Atelier uit de rubriek schoonheidssalon uit Kampen is gevestigd aan de Hofstraat 25 in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27872083.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Het Beauty Atelier zijn o.a. :