fit20 Kampen in Kampen

Fit in 20 minuten per week!

Over fit20 Kampen

fit20 Kampen valt onder de rubriek sportschool in Kampen.

Esther -Mirjam en Arrold Witteveen verwelkomen je graag voor je wekelijkse gezondheidsprikkel.

Jouw wekelijkse fit20 gezondheidstraining duurt 20 minuten en is altijd op afspraak. Je wordt persoonlijk één op één of één op twee begeleid. Er zijn dus hoogstens drie personen in de trainingsruimte. Je traint bij fit20 gewoon in je dagelijkse kleding. Omdat je niet transpireert zijn douchen en omkleden niet nodig. Er zijn dan ook geen kleedruimtes of douches.

De succesformule van Fit20 Kampen is:

- Meer dan 17.000 klanten. - Ze hebben meer dan 1 miljoen trainingen gegeven. - Personal Trainers van Fit20 Kampen staan voor je klaar om je fit20 gratis te laten ervaren. - Wereldwijde formule. 2009 is de eerste studio in nederland begonnen. Inmiddels studio's in UK, Belgie, Qatar, Nieuw-Zeeland en Amerika.

Fit in 20 minuten per week!

De Chest press on wheels rolt jouw kant op! We hebben onze Chest press op wieltjes gezet, zodat we hem mee kunnen nemen naar jouw bedrijf!

Ervaar fit20 op de werkvloer! Is fit20 iets voor mij? Werkt het nou echt? Hoe dan? Wij doen op deze site ons best om al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Maar wij zeggen altijd: fit20 moet je zelf ervaren. Daarna kan je beslissen of de fit20 Personal Training bij jou past. Dus probeer het nu gratis met de Chest press on wheels bij jou op de werkvloer.

Voordelen van fit20 voor jouw als werkgever Als werknemer is sporten op de werkvloer natuurlijk ideaal. Maar voor jou als werkgever lijkt het misschien een dure grap. Maar wist je dat jouw werknemers met fit20 maar 20 minuten van hun werk zijn? Dat is veel korter dan bij andere fitnessactiviteiten. Daarnaast zorgt fit personeel voor extra werkmotivatie, minder blessures en daarbij minder ziekteverzuim. Vraag ook zeker je accountant eens naar het fiscale voordeel wat het kan opleveren!

Het is wetenschappelijk bewezen Je krijgt er meer energie van Je voelt je fitter, sterker en gezonder In 20 minuten per week

Plan nu Chest press on wheels en ervaar wat het kan doen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

fit20 Kampen uit de rubriek sportschool uit Kampen is gevestigd aan de Europa-allee 8a in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-7370239.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij fit20 Kampen zijn o.a. :