Coachpraktijk Klementine in Zwolle

Coachpraktijk Klementine uit zwolle heeft geen profiel.

Wat doet Coachpraktijk Klementine in Zwolle

Coachpraktijk Klementine is een coaching uit Kampen. Men is gevestigd aan de Splijtloffkamp 35. Het telefoonnummer van Coachpraktijk Klementine in Zwolle is 06-30936601.

Is Coachpraktijk Klementine in Zwolle uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Kampenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Coachpraktijk Klementine in Zwolle valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Kampen levert onder andere :

Mevr. Klementine Vis is de drijvende kracht achter Coachpraktijk Klementine. Ik was ooit een doener en vooral niet van het vage. Een vechter en totaal niet van het softe. Had mijn oordelen wel klaar over coaching. Het had mij niet zoveel gebracht. Op een gegeven moment gaf ik mezelf ruimte om weer nieuwsgierig te zijn. Ben een opleiding gaan volgen bij de School voor Coaching.Hier leerde ik luisteren naar mijn lichaam,emoties. Leerde over de impact van gedachten,van overtuigingen, van je verleden. Ik leerde wat nodig is om daadwerkelijk te veranderen. Om jezelf te accepteren, van binnen en van buiten. Ten diepste voelen dat je meer dan genoeg bent. ?Eigenwaarde is de basis om alle stormen die nog komen vol vertrouwen tegemoet te zien. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Becoming you coaching

  Becoming you coaching | Bewandel het pad naar innerlijke rust. Trefwoorden van Becoming you coaching : TotalBalance-methode, ik kan geen nee zeggen, ik loop vast, ik kan het niet alleen, ik zorg niet goed voor mezelf, terugkerende pijn, terugkerend verdriet, duurzame relatie, hoe kan ik mezelf zijn, ik mis balans in leven, leven in balans, ik zoek een ondersteuner, persoonlijke coach, levenscoach, balans werk privé, balans in mijn hoofd, balans in mijn hart, .

  tel. 06-83138508, Het Woltmansland 1, 8061 AV in Hasselt

  Meer over Becoming you coaching contact website

 • Budgetcoach Me

  Budgetcoach ME, Maatwerk voor financieel Evenwicht. Persoonlijke en laagdrempelige coaching om jou v. Trefwoorden van Budgetcoach Me : Budgetcoach, budgetcoaching, financiële begeleiding, sociaal financieel dienstverlener, geldstress, onrust, inzicht, overzicht, maandbegroting, budgetplan, jaarbegroting, koopgedrag.

  tel. 06-52588431, oldruitenborghstraat 19, 8043TP in Zwolle

  Meer over Budgetcoach Me contact website

 • Marian Houtman | Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen

  Het leven kan soms knap ingewikkeld zijn. Laten wij daar samen naar kijken. . Trefwoorden van Marian Houtman | Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen : Faalangst, niet gelukkig, niet lekker in mijn vel, stress, maatschappij druk, grip op leven verloren, coaching voor christelijke vrouwen, huiskamermomenten, lezingen, snel boos, snel geïrriteerd, leven in eigen hand nemen, gelukkig zijn, ik schiet tekort, .

  tel. 055-5216698, Boerhaavestraat 30B, 7316 JC in Apeldoorn

  Meer over Marian Houtman | Persoonlijke groei voor christelijke vrouwen contact website

 • ZiEN mindfulness

  Mindfulness, compassietrainingen, mindful ouderschap.. Trefwoorden van ZiEN mindfulness : stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, chronische pijn, slecht slapen, moeite met ontspannen, angstklachten, angststoornis, stemmingswisselingen, burnout klachten, Compassietraining, minfulness training, Mindful ouderschap, balans in ouderschap, balans in gezin, balans met mezelf, Mindfulness incompany training, minfulness op het werk, .

  tel. 06-52546505, Ceintuurbaan 27, 7941 LR in Meppel

  Meer over ZiEN mindfulness contact website