Chef To You in Kampen

Chef to You verzorgt culinaire invulling voor uw evenement.

Over Chef To You

Chef To You valt onder de rubriek catering uit Kampen.

Bent u op zoek naar een culinaire beleving op top niveau? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Mijn naam is Jord van der Lugt. Het gezicht achter Chef To You. Ik geef graag een culinaire invulling aan uw bruiloft, evenement of bijvoorbeeld aan uw bedrijfsfeest. Naast het verzorgen van event-catering kan ik u ook voorzien van culinair advies.

De mogelijkheden;

* Evenementen Catering

* Culinair advies

* Masterclasses

* Thuisdiners

* Front Cooking

Een compleet verzorgd 4 gangen diner bij u thuis of een workshop food design, bij Chef to You kan het allemaal! Heeft u speciale wensen of idee├źn? Neem dan contact met mij op en we zullen samen gaan kijken naar de mogelijkheden! Voor een passend arrangement en een compleet verzorgde culinaire ervaring bent u bij ons namelijk helemaal aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Chef To You uit de rubriek catering uit Kampen is gevestigd aan de Koning Abelsingel 50 in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43292689.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Chef To You zijn o.a. :