Becoming you coaching in Hasselt

Becoming you coaching | Bewandel het pad naar innerlijke rust

Over Becoming you coaching

Becoming you coaching valt onder de rubriek coaching in Kampen.

Zit je met een hulpvraag of ben je toevallig hier beland? Misschien kijk je rond uit interesse?

Heb je moeite om "nee" te zeggen? Zoek je meer balans in je leven? Ben je moe en gestrest? Zorg je goed voor een ander, maar wat minder voor jezelf? Heb je last van terugkerende pijn en/of verdriet? Zoek je naar duurzame relatie waarin je gewoon jezelf kunt zijn? Voel je je belemmerd in je werk of studie door bepaalde overtuigingen?

Soms lukt het gewoonweg niet om met eigen kracht hieruit te komen. Nee, dat is niet erg. Want je hoeft het niet alleen te doen. Ik loop graag mee in jouw proces, want ik gun jou zo dat je hulp krijgt die je nodig hebt. Nu is het aan jou om jezelf dit ook te gunnen!

Je verdient het namelijk dat iemand naar je luistert, je ondersteunt, liefde geeft en je aanmoedigt! Je bent kostbaar en van waarde!

Ik ben Wietske Berends en bij het coachen gebruik ik de TotalBalance-methode. Balans in je hoofd en in je hart. Maar ook in vrede met je verleden en balans in het heden en in de toekomst. Hoe is de balans in jouw leven?

Voor vragen, meer informatie, of het aanvragen van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek kun je me mailen of bellen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Becoming you coaching uit de rubriek coaching uit Kampen is gevestigd aan de Het Woltmansland 1 in Hasselt. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83138508.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Becoming you coaching zijn o.a. :