Alexander Scholtz Massage en Aromatherapie in Kampen

Alexander Scholtz | De verbinding tussen lichaam en geest is van het grootste belang voor je gezondheid en welzijn.

Over Alexander Scholtz Massage en Aromatherapie

Alexander Scholtz Massage en Aromatherapie valt onder de rubriek massage in Kampen.

Alexander Scholtz is massage therapeut, heeft 4 jaar ervaring en houdt van zijn vak. De missie van Alexander Scholtz is om mensen te behandelen die worstelen met onder andere:

- Stress

- Depressie

- Burn-out

Maar ook voor mensen die willen ontspannen en investeren in zijn of haar gezondheid, zijn meer dan welkom in de praktijk van Alexander Scholtz in Kampen. Alexander Scholtz voert verschillende lichaamsbehandelingen uit met alleen natuurlijke producten zoals de essentiële oliën van doTerra. Ook biedt Alexander Scholtz zijn massages aan in de Thaise massage salon Bunraksaa in Kampen.

Welke behandeling past bij jouw behoeften? Je kan niet fout gaan met de klassieke massage: ontspanningsmassage. Misschien wil je jezelf wel verwennen met een Facial Deluxe of een voetmassage op basis van reflexologie?

De massages kan je ook online boeken via het online boekingssysteem op de website van Alexander Scholtz. Je kunt de behandeling kiezen die je wilt, een datum en tijd, betalen en klaar.

Het aanbod massages bij Alexander Scholtz is onder andere:

- Ontspanningsmassage

- Massage en gezichtsbehandeling

- Anti Stress massage

- Touch of Stone massage

- Voetzone massage

- Mindfulness massage

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of online boeken, verwijs ik jou graag door naar de website van Alexander Scholtz. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Alexander Scholtz Massage en Aromatherapie uit de rubriek massage uit Kampen is gevestigd aan de Burgwal 126I in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27105740.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Alexander Scholtz Massage en Aromatherapie zijn o.a. :