Administratiekantoor Tillema in Kampen

Administratiekantoor Tillema, uw adres voor een perfecte administratie

Over Administratiekantoor Tillema

Administratiekantoor Tillema valt onder de rubriek administratiekantoor uit Kampen.

Administratiekantoor Tillema is een kleinschalig kantoor gevestigd in Kampen (kantooradres ook in Zwolle).

Na meer dan 30 jaar ervaring als boekhouder en administrateur bij verschillende bedrijven klein en groot. heb ik besloten om per 1 mei 2017 een eigen administratiekantoor op te zetten.

Bij Administratiekantoor Tillema kunt u terecht voor het bijhouden en uitvoeren van de administratie, voor zowel ZZP'ers als MKB'ers. Het uitbesteden van uw administratie kan bij Administratiekantoor Tillema voor een scherpe prijs en op het moment dat het u uitkomt!

Ook particulieren kunnen terecht bij Administratiekantoor Tillema. Ik stel hun jaarlijkse belastingaangifte op. Heeft u geen onderneming, maar wilt u wel geholpen worden bij uw administratie? Dan kunt u ook gebruik maken van onze diensten, wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met uw aangifte inkomstenbelasting en het aanvragen van verzekeringen.

Daarnaast begeleidt ik ook startende ondernemingen en verzorg ik ook het doorrekenen van business-case of opstellen van begrotingen.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Administratiekantoor Tillema uit de rubriek administratiekantoor uit Kampen is gevestigd aan de Koraal 6 in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42440174.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Administratiekantoor Tillema zijn o.a. :