Administratiekantoor Burgman in Ijselmuiden

Administratiekantoor voor Kampen, IJsselmuiden en omstreken!

Over Administratiekantoor Burgman

Administratiekantoor Burgman valt onder de rubriek administratiekantoor uit Kampen.

Administratiekantoor G.M Burgman in Kampen kan u van dienst zijn voor verschillende zaken op het gebied van boekhouding en administratie. Door de ruim 30 jaar ervaring kan administratiekantoor G.M Burgman u helpen bij al uw administratieve vraagstukken.

In een jaarrekening staan alle belangrijke financiële gegevens van een onderneming, dit omvat in ieder geval de balans, een jaarverslag en een toelichting op de balans. Het is mogelijk om ook een accountantsverklaring en een winst- en verliesrekening toe te voegen. Administratiekantoor G.M. Burgman kan u helpen bij het opstellen van de jaarrekening. We stellen de gegevens op volgens de eisen van de Kamer van Koophandel.

Wanneer u ondernemer bent, dient u belastingaangifte te doen. Deze verplichting geldt ook voor ZZP’ers. Een zelfstandige zonder personeel moet bij de belastingaangifte rekening houden met de zelfstandigen- of startersaftrek en de afschrijving van de bedrijfsmiddelen. Allemaal zaken waar u misschien niet dagelijks mee bezig bent.

Voor meer informatie bezoek onze website of neem vrijblijvend contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Administratiekantoor Burgman uit de rubriek administratiekantoor uit Kampen is gevestigd aan de Jaagpad 57 in Ijselmuiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24703020.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Administratiekantoor Burgman zijn o.a. :