Cursus Reiki 1 voor ouders

Jonge kinderen zijn vaak erg gevoelig voor energie.

Datum : 12 oktober 2023
Locatie : KAMPEN

Ze pikken veel op van hun ouders/verzorgers of van de mensen om hen heen, zoals op het kinderdagverblijf of school. De energie van je kindje stroomt daardoor niet altijd optimaal door. Dit kan stress of spanning geven in het lichaam of het kan zich uiten in ‘vage’ klachten. En dan merk je dat ze angstig of verdrietig zijn. Dat ze misschien meer boze en drukke buien hebben. Of dat ze bijvoorbeeld slecht slapen. Een verkoudheid blijft dan langer dan nodig is of kinderen hebben vaker buikpijn dan normaal.

Het systeem van je kindje is op dat moment overbelast, de natuurlijke balans is even helemaal weg. Van nature wil je kindje dit herstellen, maar door de overbelasting lukt dit niet. Reiki kan dan helpen. Want de helende Reiki energie geef je door met je handen.

Hoe fijn is het dan als je jouw kindje zelf kunt helpen door het Reiki te geven. Het is een heel eenvoudige handeling die je op iedere plek kunt doen, waar je ook maar bent. Wanneer jij je handen legt op het lichaam van je kindje zal de helende energie als vanzelf gaan stromen. Het zelfgenezend vermogen van jouw kindje wordt aangewakkerd en je zult merken dat deze energie heel snel wordt opgepakt.

Tijdens de cursus Reiki voor ouders ontmoet je andere ouders en is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Je leert de basisbeginselen van Reiki en kunt deze wanneer je naar huis gaat meteen toepassen op jouw kindje. Na ongeveer 21 dagen is er een terugkomochtend. Je kunt dan ook je ervaring delen met elkaar.

Meer informatie over Reiki- en Klankschalenstudio Saskia Nuij